Faglig tilgang

Bostedet Viljen vil arbejde ud fra et positivt ressourceorienteret grundsyn. Socialpædagogik er viden om og arbejdet med mennesker. Vi tror på, at alle kan udvikle sig i en positiv retning, hvis de får den rette støtte og ved så tidligt som muligt at klarlægge og styrke det enkelte unge menneskes ressourcer. Vi tager blandt andet udgangspunkt i de gode historier og arbejder videre med dem.

Vi vil skabe de bedst mulige udviklingsforhold for den enkelte ved at bygge pædagogikken op omkring den tætte relation for derigennem at skabe et tillidsforhold. Vi mener dermed, at bostedet bliver et trygt og rart sted at være for de unge – med en struktureret hverdag med faste programmer og faste rammer.

Der vil være fokus på de unges behandling, social træning, ADL, krop og bevægelse, kost, søvnmønstre, adfærd, uddannelse, fritidsaktiviteter, relationsdannelse, samfund og regler. En anerkendende tilgang hjælper de unge med rusmiddelproblemer til at blive stoffrie.

En indsats med fokus på den anerkendende tilgang som metode kan hjælpe de unge. Vi tager udgangspunkt i de unges ønsker, drømme, evner og ressourcer og støtter dem i at sætte sig mål – og nå dem.

Ledige pladser

Ønsker du at reservere en plads eller har akut behov?

BOSTEDET VILJEN

Sønderskovvej 242, Gåser

9362 Gandrup

Mail: info@bostedet-viljen.dk

Tlf: 93 30 63 30

CVR- nr: 40 48 85 96

TELEFON TIDER

Mandag – søndag: 24/7
Der kan ringes på alle tider af døgnet alle ugens dage.

SOCIALS