Efterværn Paragraf 76

Hvad er efterværn? 

Efterværn er et tilbud om støtte til unge i alderen 18-22 år, hvor formålet er at støtte den unge frem mod en selvstændig voksentilværelse 

Efterværn er et tilbud om støtte i henhold til § 76 i lov om social service, hvor unge der har været anbragt  uden for hjemmet eller har haft en fast tilknyttet kontaktperson op til deres 18. år, kan få hjælp i form af efterværn. 

Vi kan fra Bostedet Viljen tilbyde efterværn til unge, hvor vi yder hjælp og støtte på vejen mod en selvstændig tilværelse uden for bostedet. Vi fokuserer særligt på den unges evner i forhold til botræning og håndtering af dagligdagens udfordringer af praktisk karakter. Vi har også fokus på løbende rådgivende samtaler med den unge kombineret med social træning samt lavpraktiske støtte foranstaltninger. Der kan være tale om alt fra morgenvækning til støtte i at skabe struktur i hverdagen. Herigennem støtter vi den unge i at skabe en tryg, god og selvstændig fremtid på lige vilkår med andre unge. 

Hos Bostedet Viljen har vi særlig ekspertise i at hjælpe unge der kæmper med misbrugsproblematikker. Misbrugsbehandling kan derfor også indgå som en integreret del i Bostedet Viljens tilbud om efterværn.

Kontakt os

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

info@bostedet-viljen.dk

93 30 63 30

Sønderskovvej 240, Gåser 9362 Gandrup

Der kan ringes på alle tider af døgnet alle ugens dage.