Hvem er vi?

Bostedet Viljen tilbyder døgnbehandling for unge stofmisbrugere

Vi er et socialpædagogisk opholdssted i Nordjylland på Sønderskovvej 240 i Gåser 30 km øst for Aalborg. Vi er et opholdssted i henhold til paragraf 101 og paragraf 66, stk. 1, nr. 6. med pladser til 7 beboere i alderen 10-18 år. 

Bostedet Viljen er et socialpædagogisk opholdssted i henhold til § 66, stk. 1, nr. 6. Vi har til huse i Nordjylland kun 30 øst fra Aalborg. Vores bosted ligger på den gamle skole i Gåser -smukt placeret i naturskønne omgivelser med udsigt over grønne marker og Limfjorden. De fysiske omgivelser byder også på udendørs aktiviteter som sejlads og fiskeri m.m. 

Vi råder over en totalrenoveret ejendom på 556 m2 med god plads til værksteder og rig mulighed for talrige aktiviteter, og fysisk udfoldelse for husets beboere.

Familielignede opholdssted i Nordjylland

Vi er frem for alt et familielignende opholdssted i hjemlige og hyggelige omgivelser. Vi lægger stor vægt på at være et sted med gode og trygge rammer, hvor husets unge beboere kan føle sig godt og sikkert hjemme. Vi har en uformel tone, og arbejder ud fra et værdigrundlag baseret på respekt, selvbestemmelse, faglighed, tryghed, udvikling -og ikke mindst humor. Læs mere om vores værdigrundlag her.

Vi anvender en anerkendende tilgang, og vi tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes egne muligheder og ressourcer. Vores overordnede målsætning er at støtte unge der kæmper med misbrug, til at blive selvstændige og kompetente individer, der er i stand til at tage vare på sige selv i den funktionelle verden.

Vores målgruppe

Bostedet Viljens målgruppe er børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er derfor godkendt som hhv. socialpædagogisk opholdssted, § 66, stk. 1, samt  § 101 som er målrettet misbrugsbehandling og døgnbehandling for børn og unge.

Kendetegnet for vores målgruppe er børn og unge der kæmper med stofmisbrug (alt undtagen alkohol), opmærksomhedsforstyrrelse, omsorgssvigt, eller andre sociale problemer og udfordringer. 

Vi modtager også domsanbragte børn og unge i henhold til § 78.

Vi tilbyder også efterværn til unge på 18 år. Læs mere på siden; Hvad er efterværn?

Misbrugsbehandling/døgnbehandling paragraf 101

Hos Bostedet Viljen har vi særligt fokus på misbrugsbehandling og døgnbehandling af børn og unge. Vi har ingen fast opskrift på vores behandlingsforløb, men tilrettelægger forløbet ud fra det enkelte menneskes personlighed, særlige behov og unikke problemstillinger. Fundamentet for vores arbejde er en solid socialpædagogisk indsats kombineret med en anerkendende tilgang

Kontakt os

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

info@bostedet-viljen.dk

93 30 63 30

Sønderskovvej 240, Gåser 9362 Gandrup

Der kan ringes på alle tider af døgnet alle ugens dage.