Udtalelser fra forældre

Forældre

“Det er aldrig nemt, når man som forældre bliver nødt til at anbringe sit barn på et bosted. Men for min søn har opholdet på “Viljen” været det helt rigtige.
Stedets beliggenhed og indretning giver en hyggelig og hjemlig stemning.
Desuden har personalet fra start været meget venlige og imødekommende, og har hele forløbet igennem været fantastisk både professionelt og menneskeligt. Altid har de været til rådighed når der har været brug for det, og der har altid været god kommunikation. Absolut personale med stor faglig kompetence og med hjerte på rette sted.
Jeg har været helt tryg ved at lade min søn bo på stedet, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling.”

Far fra Aalborg

  “Når man lander på viljen er det som at finde ro i sjælen.

  Det er et sted hvor du finder kompetente dygtige medarbejdere – altid med et overskud til en lille snak med os forældre .
  Der er utroligt meget fokus på netop det unge menneskes behov .
  Det har gjort alverden til forskel for min datter at bo på viljen.

  Jeg vil klart anbefale viljen.”

  Mor fra Slagelse

   

   “Vores søn har boet hos Bostedet Viljen i ca. 3 måneder. Jeg skriver helt bevidst, at han har boet hos, og ikke været anbragt på Bostedet Viljen, fordi jeg faktisk føler at han har et trygt og godt hjem. Et hjem, som er det bedste sted han kan være, i den periode han ikke kan bo hjemme hos os.
   Det er hjerteskærende hårdt at mangle et medlem af familien hjemme, men vi oplever uge for uge at vores søn udvikler sig positivt og kommer i bedre trivsel, godt hjulpet af professionelle og kærlige voksne som har hjulpet med skabe struktur og udvikling i hans liv. Den udvikling han har gennemgået hos Viljen, ville ikke have været mulig i hjemlige omgivelser. Vi er meget taknemmelige for at have en dejlig dreng, som er nu er ved at få dannet basen for en lysere fremtid.”

   Mor fra aarhus

    

    “Viljen er et fantastisk sted.

    Det er ikke “bare” et bosted eller en institution, det er et hjem, med en personalegruppe som er unik og arbejder med hjertet.
    Her gives ro, omsorg, faste rammer, glæde og tryghed til barnet, samtidig med at barnet, gennem en god dagsstruktur, indeholdende praktiske opgaver, som er tilpasset den enkelte, udvikler sig positivt og ansvarligt.
    Mit barn bor på Viljen, er glad for det og udvikler sig i en positiv retning….den bedste investering for fremtiden.”

    Mor til barn på Viljen

     “Min søn har været anbragt på et opholdsste, hvor han blev rodet ind i kriminalitet og misbrug af hash mm. Så kom min søn på Viljen og været der i ca. 7 mdr. min søn er helt forandret, stoffri og fået mod på skole og arbejde. Jeg har fået en søn med selvtillid, hvor han ingen havde før. Min søn er nærværende og jeg nyder virkelig at hve ham hjemme, vi går ture sammen og har dybe samtaler om livet og kan pjatte sammen. Jeg har fået min søn tilbage, bare med selvtillid. Jeg har kunnet slappe af med at have min søn på Viljen, for der er struktur og regler som skal overholdes og de bliver overholdt. Og jeg er kun blevet kontaktet af Viljen hvis det har været vigtigt, de har vist at de har styr på min søn og roligt kan overlade det til dem. Tak til hele personalet på Viljen.”

     Mor fra Slagelse