Udtalelser fra medarbejdere

Medarbejdere

“Man har som ansat på Bostedet Viljen mulighed for at guide, vejlede og hjælpe unge mennesker, hvis livsvilkår ikke har budt dem de bedste muligheder. Derudover er der   et sundt og konstruktivt arbejdsmiljø, der indbyder til faglige reflektioner og åben dialog.”

Benjamin

  ”Bostedet Viljen er et dejligt sted at arbejde. Der er gode kollegaer og søde unge mennesker. På Viljen får jeg en helt masse god sparring fra både kollegaer og ledere. Jeg har som helt ny i arbejdet med unge med misbrugsproblemer oplevet at lære en helt masse nyt”.

  Peter

   ”På Bostedet Viljen bliver jeg altid mødt af smilende og engagerede kollegaer. Alle er rigtige gode til at støtte op om hinanden, og der er altid en god stemning.
   Mine kollegaer dækker en bred vifte af faglig ekspertise og står altid klar med en hjælpende hånd eller sparring. På Bostedet Viljen griner vi meget sammen og jeg glæder mig altid til at komme på arbejde.”

    “At være integreret misbrugsbehandler på Bostedet Viljen, betyder for mig at jeg kan arbejde bredere med den unge, det vil sige at det vi arbejder med i behandlingen, arbejdes videre med i praksis. Det er meget tilfredsstillende at kunne se hvad der er på spil for den unge, og også at kunne støtte når problemstillingerne bliver tydelige.”

     “Jeg har arbejdet på Bostedet Viljen siden maj 2020. Jeg elsker at køre på arbejde til en ny dag på Viljen. Jeg har fået plads til at vokse og udvikle mig både fagligt og personligt. Jeg har fantastiske kollegaer og en ledelse, som er klar med spring og motivation, når som helst.”

      “I min relative korte tid på Viljen, har jeg som ansat oplevet at blive inkluderet lige fra dag et af såvel kollegaer som de unge.  Huset bære præg af en gensidig respekt mellem de unge, personalet og ledelse, det giver et hus med masser af grin og humor, hvilket danner et godt fundament for at arbejde med de unge. Jeg nyder at være en del af et tværprofessionelt team, hvor vi alle er lige og kan bidrage med forskellige perspektiver samt at der fra ledelsen side gives plads og tid til faglig sparring kollegaer imellem.  Personligt nyder jeg altid at går hjem med en følelse af at have udviklet mig og lært noget nyt. Derudover har jeg ikke før oplevet en ledelse, der er så nærværende og engageret, hvilket smitter positivt af på personalet og de unge”

       Kontakt os

       Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

       info@bostedet-viljen.dk

       93 30 63 30

       Sønderskovvej 240, Gåser 9362 Gandrup

       Der kan ringes på alle tider af døgnet alle ugens dage.